Hoe koppel ik een welkomst-, verlaten winkelwagen- en product review- campagne in Magento?

In Spotler staan standaard in je eCommerce account 5 campagnes actief. Maar voor 3 van die 5 campagnes geldt dat je een handeling moet doen in je Magento Webshop.

Maak je gebruik van Magento 1? Dan zullen de campagnes in Spotler nog niet direct werken. De campagne dient nog gekoppeld te worden in de back-end van Magento.

Maak je gebruik van Magento 2 of hoger? Dan zullen de campagnes op het Connector Platform van Spotler gekoppeld moeten worden. Neem hiervoor contact op met Spotler Support.

Campagne koppelen in Magento 1

Login op de back-end van je Magento shop. Voor Magento 1 is een standaard Spotler-connector beschikbaar en dat betekent dat je ook eenvoudig campagnes kunt koppelen. Ga daarvoor naar “Systeem” > “Configuratie” in het hoofdmenu. Selecteer de juiste ‘view’ en klik door naar “Spotler Configuratie” in het zijmenu. Hier kun je alle campagnes koppelen.