Hoe voeg ik een reply-adres toe?

Wanneer je een nieuw of een extra reply-adres wilt toevoegen ga je naar de instellingen van je account. Onder de tab Veiligheid bij het kopje Deliverability heb je een overzicht van reply-adressen. Hier heb je de mogelijkheid om een nieuw reply-adres toe te voegen.

Klik op de button Nieuw reply-adres om een reply-adres toe te voegen. Er verschijnt een pop-up. Voer je reply-adres in en klik op Ok

Het nieuwe reply-adres wordt zichtbaar in het overzicht.

Het reply-adres is nog niet meteen geactiveerd, dit zie je aan het rode bolletje. Er wordt een e-mail gestuurd naar het aangevraagde reply-adres. Dit i.v.m. veiligheid, zodat niet elk willekeurig persoon of bedrijf vanuit jouw reply-adres mails kan verzenden vanuit Spotler. Bevestig in de e-mail het nieuwe reply-adres en de status veranderd in geactiveerd.