Rapportage loyaliteitscampagne bekijken

Hoe succesvol is de loyaliteitscampagne? Zijn er verbetermogelijkheden? Door regelmatig aandacht te besteden aan de rapportage kun je jouw communicatie optimaliseren. De rapportage van de loyaliteitscampagne vind je terug in de module Campagnes.

Rapportage campagne bekijken

Als je met je muis over de campagnes in het Overzicht van de module Campagnes beweegt, verschijnt een dropdown-menu. Klik in het dropdown-menu en klik vervolgens op Rapportage.

Een nieuw scherm wordt weergegeven, waarin je beschikt over verschillende rapportages:

1. Rapportage van campagnes
  2. Algemene detailrapportage van triggers en stappen

Per onderdeel kun je de rapportage bekijken, downloaden of een statische lijst maken. Het laatste is handig, wanneer je een vervolgmail wilt sturen naar een bepaalde doelgroep.

In iedere rapportage worden zowel de uitgevoerde als niet uitgevoerde triggers en stappen geregistreerd.

Heb je triggers en stappen verwijderd? Deze worden onderaan de rapportage weergegeven.

Spotler Academy

In de Spotler Academy vind je de e-courses: Aflevering, Openratio en Klikratio. Volg deze e-courses voor meer verdieping in de mailingstatistieken.

> Direct naar de e-course: Aflevering
> Direct naar de e-course: Openratio
> Direct naar de e-course: Klikratio