Credits

Dit artikel is alleen van toepassing als je account werkt met e-mail bundels.

Credits verhogen doe je in Spotler onder je Instellingen via het profielmenu. Bij de instellingen ga je naar de tab Account & Facturatie en vervolgens klik je aan de linkerkant op Credits.

Je ziet een overzicht van je E-mail credits, SMS credits en Survey credits. Wanneer je met je muis beweegt over de regels, zie je een button verschijnen met Credits aanschaffen.

E-mail credits verhogen

Klik op de button Credits aanschaffen achter E-mail om de e-mail credits te verhogen.

Er start een stappenplan. Bestaande uit drie stappen:

1. Credits
  2. Factuurgegevens
  3. Controleren

Stap 1 - Credits

In deze stap selecteer je een bundel. De prijs is afhankelijk van het aantal credits die je bestelt. Hoe hoger het aantal credits hoe lager de prijs per credit. Scroll na je selectie naar beneden en klik op Volgende

Stap 2 - Factuurgegevens

In de tweede stap vul je de factuurgegevens in. Geen zorgen, de credits worden meteen na het afronden van het stappenplan in je account bijgeschreven.

Stap 3 - Controleren

Als laatste stap controleer je gegevens en vink je de checkbox aan ter bevestiging. Klik daarna op Opslaan & Afronden.

Het ophogen van Survey en SMS-credits werkt op dezelfde manier.

Rapportage verbruik credits

Wil je het verbuik van je credits analyseren? Klik dan op de button Rapportage.

Er opent een apart venster met de rapportage over het gebruik van de e-mail, sms -en surveycredits.

Aan de linkerkant selecteer je een periode van welk jaar je de rapportage wilt bekijken.