Hoe laat ik een dynamisch formulier op mijn website vooraf invullen met gegevens uit Spotler?

Bij het vooraf laten invullen van een dynamisch formulier moet je aan de laatste script-tag het volgende toevoegen &eid={encId}.

Het encId is de unieke identiteit van de ontvanger. Door deze code op te vangen en toe te voegen aan het formulier kunnen de gegevens die bekend zijn uit Spotler database gehaald worden en getoond worden op het formulier. Dit is alleen mogelijk voor formulieren en surveys van het type: normaal, profiel wijzigen of afmeld*.

Vang met een script het encId op vanuit de mail waaruit de respondent
doorklikt en plaats deze op de plek encId.

Bijvoorbeeld:
http://{klantnaam}.{server}.spotler.nl/genericservice/code/servlet/
React?wpEncId={xxxxxx}&wpMessageId={xxxxxx}&userId={xxxxx}&
command=viewPage&activityId={xxxxxx}&encId={xxxxxxxxxxxxxxxx}

* Wilt je een type “Profiel wijzigen” of “Afmeld” op je eigen website laten zien, dan moet
je deze eerst plaatsen op een landingspagina in Spotler en deze via een iframe op je
website inladen.