Gebruikers

Werk je met persoonsgegevens, dan is het belangrijk dat je hier op een veilige manier mee omgaat. Zelf wil je immers ook niet dat jouw persoonsgegevens makkelijk gedeeld worden door anderen. Daarom is het belangrijk dat elke collega via een aparte, persoonlijke login toegang heeft tot Spotler.

Met een persoonlijke login achterhaal je wie welke handeling heeft uitgevoerd. En gaat een collega uitdienst, dan kan de persoonlijke gebruikers login gemakkelijk worden verwijderd. Bij een algemene login, heb je daar geen controle over. Iemand kan deze gegevens bijvoorbeeld ergens hebben opgeslagen, wat de privacy en veiligheid in gevaar kan brengen. Meer redenen weten waarom je beter niet je gebruikerslogin kunt delen? Lees het in het artikel Persoonlijke login.

Aan de slag in Spotler met gebruikers

Een aparte login voor je collega regelen, doe je in de tab Gebruikers. In deze tab zie je een overzicht van alle gebruikers in je account. Ga naar de Instellingen van je account, via het profielmenu.

 

Profielmenu.png

Wanneer je klikt op Instellingen, dan zie je allereerst jouw bedrijfsgegevens. Voor het aanmaken van gebruikers, klik je links onder het kopje Toegang op Gebruikers.

Klikopgebruikers.png

Er opent een nieuw scherm met een overzicht van gebruikers.

Nieuwegebruiker.png

In dit scherm zie je:

  • Rechtsboven het aantal licenties wat in gebruik is. Standaard heb je in een account drie gebruikerslicenties.
  • Gegevens van de gebruikers: Naam, E-mailadres, Taal, Status (Actief, Uitgenodigd en Verwijderd), TFA (Ingeschakeld of Uitgeschakeld), Rol (Eigenaar of Marketeer).
  • Button Nieuwe gebruiker. De status van deze button is afhankelijk van je rol. Alleen een eigenaar van een account kan deze button gebruiken.

 

Rollen

In een Spotler account heb je twee soorten rollen:

  • Eigenaar
  • Marketeer

Als Marketeer kun je een overzicht zien van de gebruikers en welke status en rol ze hebben. De eigenaar heeft meer rechten in het gebruikersbeheer. In een Spotler account heb je één Eigenaar. Als eigenaar kun je:

 

(Extra) gebruikerslicenties afnemen

Als eigenaar kun je (extra) gebruikerlicenties afnemen. Alleen deze actie doe je niet in het scherm van Gebruikers. Maar ga naar het scherm Account (onder het kopje Facturatie). Alleen als eigenaar zie je de blauwe button Nieuwe licentie. Klik hier op om een nieuwe licentie af te nemen.

  Gebruikerslicentie.png

Vervolgens verschijnt er een pop-up, waar je kunt aangeven met hoeveel gebruikerslicenties je wilt ophogen. Geef het aantal gebruikerslicentie(s) aan, vink de checkbox aan en klik op Ok.

Nadat je gebruikerslicenties hebt afgenomen kun je gebruikers aanmaken. 

Een nieuwe gebruiker aanmaken

Alleen als je de rol van Eigenaar hebt kun je een nieuwe gebruiker aanmaken. Spotler Support of je Spotler Partner hebben deze rechten niet. Op deze manier kunnen onbevoegden geen toegang krijgen tot je account. Spotler kan namelijk niet checken als er een aanvraag wordt gedaan of die persoon daadwerkelijk toegang mag hebben tot het account.

Je kunt gebruikers aanmaken door in het scherm van Gebruikers op de button Nieuwe gebruiker te klikken. Er verschijnt een pop-up om gegevens van de gebruiker in te vullen.

Gebruiker_tovoegen.png

Alles ingevuld? Klik op Ok. De nieuwe gebruiker ontvangt standaard de activatiegegevens.

 

De rol van eigenaar overdragen

Wanneer de eigenaar van het account langdurig afwezig is of uit dienst gaat, dan is het handig dat de rol van eigenaar overgedragen wordt naar een andere gebruiker.

Wil je de rol van eigenaar overdragen? Deze optie is alleen beschikbaar voor een Eigenaar of Spotler Support. Via het dropdown-menu achter een gebruiker klik je op Wijzig rol.

 

wijzigrol.png

Er verschijnt een pop-up waarin je de rol van Eigenaar kan wijzigen naar Marketeer. Klik vervolgens op OK.

Wijzigrol_popup.png

Gebruikers verwijderen 

Wil je gebruikers verwijderen? Klik dan op Verwijderen in het dropdown-menu achter de gebruiker.

 

Gebruikers_verwijderen_2.png

Na het verwijderen van een gebruiker zie je dat de status veranderd in Verwijderd.

Status_verwijderd.png

Gebruikers activatiegegevens sturen

Wil je iemand de activatiegegevens van het account toesturen? Via het dropdown-menu kun je als Eigenaar een gebruiker de login gegevens toesturen.  

TFA resetten

Als je als gebruiker een nieuwe telefoon hebt en je gebruikt TFA (twee-staps-verificatie), dan is het belangrijk dat je de TFA opnieuw instelt. Je kunt dit opnieuw instellen bij de tab Veiligheid onder Mijn profiel. Zie het artikel Twee-staps-verificatie resetten.

Maar een eigenaar van een Spotler account kan ook de TFA voor een gebruiker resetten. Dit kan de eigenaar doen via het dropdown-menu achter de gebruiker.

Reset_TFA.png

FAQ's

  1. Hoe pas ik mijn huidige gebruikersgegevens aan?
  2. Wat kost een gebruikerslicentie?
  3. Wat moet ik doen als de aangewezen eigenaar niet meer werkzaam is?

Bekijk alle FAQ's onder de categorie FAQ's - Accountinstellingen.