Welke data kan ik exporteren uit mijn Spotler account?

Wanneer je migreert naar een ander Spotler account of jouw huidige account wordt stopgezet, is het handig om tijdig data te exporteren. Er zijn een aantal zaken die je zelf kunt exporteren en er zijn een aantal die via Spotler support geëxporteerd worden.

Onderdelen die je zelf kunt exporteren uit Spotler

Onderdelen die op aanvraag zijn te exporteren door Spotler Support

• Templates
  • Berichten: denk aan campagneberichten zoals je aanmeldbevestiging

De volgende onderdelen zijn niet te exporteren, maar wel handig om te noteren:

• Wat zijn de selecties die in jouw veelgebruikte dynamische lijsten staan?
  • Welke velden vraag je uit op je aanmeldformulier?
  • Welke gebruikers hadden toegang tot je Spotler account?
  • Loopt er nog een koppeling of een automatische import/export die stopgezet moet worden?