Uploaden white paper

Heb je ergens een hosting omgeving waar al je white papers staan? Dat is handig, zeker als je een behoorlijk aantal hebt. Is dit niet het geval dan is er de mogelijkheid om het white paper te uploaden in de module Documenten.

Ga naar de module Documenten en klik op de gele button Nieuw document.

Er verschijnt een pop-up:

Klik op het venster en kies het white paper bestand op je computer of sleep het white paper in dit venster.

Vervolgens vind je het white paper terug in het Overzicht van documenten. Vanuit je bevestigingsmail link je naar het document.