Hoe koppel ik een bedankpagina aan een formulier of survey

Je doet dit in de editor van de module Surveys of module Formulieren. Klik op het dropdown-menu Meer en vervolgens op Instellingen bedankpagina.

Er verschijnen drie opties:

1. Bedankpagina van de Form
  2. Bedankpagina uit de module Webpagina’s:
  3. Externe bedankpagina

Kies voor de tweede optie wanneer je een webpagina (een bedankpagina), wilt koppelen aan een formulier of survey

Wanneer er een bedankpagina uit de module Webpagina’s  is gekoppeld aan een formulier, dan zal deze verdwijnen uit het overzicht van de webpagina’s en onder Bedankpagina’s vallen.