Rapportage bekijken reactivatiecampagne

Hoe succesvol is de campagne? Zijn er verbetermogelijkheden? Door regelmatig aandacht te besteden aan de rapportage kunt je jouw communicatie continu optimaliseren. De rapportage van de reactivatiecampagne is 2 op plekken in Spotler terug te vinden: in de module Campagnes en in de module Surveys.

Rapportage campagne bekijken

Achter elke campagne in het Overzicht van de module Campagnes bevind een dropdown-menu. In het dropdown-menu vind je de optie Rapportage.

Een nieuw scherm wordt weergegeven, waarin je beschikt over verschillende rapportages:

1. Rapportage van campagnes
  2. Algemene detailrapportage van triggers en stappen

Per onderdeel kun je de rapportage bekijken, downloaden of een statische lijst maken. Het laatste is handig, wanneer je een vervolgmail wilt sturen naar een bepaalde doelgroep.

In iedere rapportage worden zowel de uitgevoerde als niet uitgevoerde triggers en stappen geregistreerd. Heb je triggers en stappen verwijderd? Deze worden onderaan de rapportage weergegeven.

Rapportage Survey bekijken

Het totaal van de reacties is in de rapportage van een survey te bekijken. Klik op Rapportage in het dropdown-menu achter de survey.

Een nieuw scherm wordt weergegeven, waarin de rapportage van de survey zichtbaar is. In deze rapportage zie je de impact van je survey.

Reacties exporteren

Je kunt de respons eventueel ook buiten Spotler analyseren. Door onder het kopje Totaal aantal reacties in het dropdown menu bij Totaal op Exporteren te klikken, start het downloaden van een Excel-bestand met daarin alle gegevens van de respondenten.