Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten? Je kunt deze opnieuw opvragen in het inlogscherm. Onder het invoerveld van Wachtwoord zie je een link naar Wachtwoord vergeten? staan.

Wanneer je klikt op Wachtwoord vergeten? Zie je het volgende scherm:

Hier voer je je gebruikersnaam in en klik je vervolgens op de button Stuur instructies. Er wordt een e-mail verzonden naar het e-mailadres wat gekoppeld is aan de gebruikersnaam.

Klik in de mail op Wijzig wachtwoord. En er opent een nieuw venster in je browser. Geef een nieuw wachtwoord op die voldoet aan de eisen.

Wanneer je wachtwoord succesvol is aangepast dan krijg je hier terugkoppeling op. Je kunt opnieuw inloggen met je gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord.