Hoe log ik in op Spotler en wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Inloggen op Spotler doe je via https://login.spotler.com

Je gebruikersnaam is gegenereerd door Spotler en dus niet je e-mailadres. Na het aanmaken van een gebruiker of account heb je een e-mail gehad met de naam van het account waar je toegang toe hebt. In deze mail zie je een button Activeer account. Klik op de button en er opent in je browser een scherm. In dit scherm stel je een wachtwoord in en zie je ook de gebruikersnaam.

Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn en tekens moeten minimaal 3 van de volgende categorieën bevatten:

• Hoofdletters (A-Z)
  • Kleine letters (a-z)
  • Cijfers (0-9)
  • Speciale tekens

Sla je gebruikersnaam en wachtwoord op in een wachtwoord -of passwordmanager (een veilige digitale kluis) zoals bijvoorbeeld LastPass of Passwordstate.

Je bent nu klaar om in te loggen.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Ben je je wachtwoord vergeten? Je kunt deze opnieuw opvragen in het inlogscherm. Onder het invoerveld van Wachtwoord zie je een link naar Wachtwoord vergeten? staan.

Wanneer je klikt op Wachtwoord vergeten? Zie je het volgende scherm:

Vul je gebruikersnaam in (niet te verwarren met je e-mailadres) en klik vervolgens op de button Stuur instructies. Er wordt een e-mail verzonden naar het e-mailadres wat gekoppeld is aan de gebruikersnaam.

Klik in de mail op Wijzig wachtwoord. En er opent een nieuw venster in je browser. Geef een nieuw wachtwoord op die voldoet aan de eisen.

Wanneer je wachtwoord succesvol is aangepast dan krijg je hier terugkoppeling op. Je kunt opnieuw inloggen met je gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord.

Interessante links