Rapportage Win-back campagne bekijken

Hoe succesvol is de campagne? Zijn er verbetermogelijkheden? Door regelmatig aandacht te besteden aan de rapportage kun je de win-back campagne continu optimaliseren. En zo uiteindelijk nog meer klanten terugwinnen.

De rapportage van de campagne is terug te vinden in de module Campagnes in het Overzicht. Beweeg je muis over de campagne en er verschijnt een rond symbool met pijltje. Open het dropdown-menu door te klikken.

Klik op Rapportage en er wordt een nieuw scherm weergeven, waarin je beschikt over drie verschillende rapportages. Meer informatie over de rapportages in de module Campagnes vind je terug in de module beschrijving van Campagnes.