Templates

Een overzicht van al je templates vind je onder Instellingen.

Vanuit dit overzicht zijn er verschillende handelingen mogelijk:

Sorteren

Zoals bij ieder overzicht in Spotler is het mogelijk om op kolom te sorteren. In het geval van templates kun je sorteren op:

• Naam
  • Type (Web of E-mail)
  • Standaard (het template wat standaard wordt ingeladen)
  • Wijzigingsdatum
  • Zichtbaarheid (is het template zichtbaar om te selecteren in module Berichten of Webpagina's

Bekijken van artikelblokken in het template

Elk template bevat verschillende type artikelblokken. Denk aan een artikelblok met een afbeelding rechts en en een artikelblok met een afbeelding links. Welke artikelblokken beschikbaar zijn in je template zie je terug in het overzicht. Het pijltje naast de naam van het template is een uitklapmenu.

Wanneer je dubbel klikt op een blok dan opent er een preview of gebruik je rechtermuismenu.

Bekijken van het template

Wil je een preview zien van het template? Klik dan dubbel op het template of gebruik het rechtermuismenu en klik op bekijken.

Standaard maken van een template

Het template wat je standaard ingeladen wilt hebben wanneer je in de editor van Berichten of Webpagina's werkt bepaal je in dit overzicht. Gebruik je rechtermuismenu en klik in het dropdown-menu op Standaard maken

Er verschijnt een pop-up. In de pop-up bepaal je of het template standaard is of niet.

Je hebt een standaard template voor web en een standaard voor e-mail.

Naam wijzigen van een template

Klik op Naam wijzigen in het dropdown-menu om de naam van je template te wijzigen.