Twee-staps-verificatie inschakelen

Voordat je gebruik kunt maken van inloggen met de twee-staps-verificatie, moet je deze optie eerst inschakelen in je Spotler-account. Dit doe je bij de instellingen van je Spotler-account. Klik op het menu links onder en vervolgens op Mijn profiel.

In Mijn profiel zie je twee tabbladen Profiel en Veiligheid. Onder de tab Veiligheid vind je de Twee-staps-verificatie.

Je ziet nu dat de twee-staps-verificatie nog staat uitgeschakeld. Klik op de button Inschakelen om de beveiligingscode in te schakelen. In de pop-up Twee-staps-verificatie wijzigen wordt gevraagd of je de twee-staps-verificatie wilt inschakelen.

Zodra je op Ok klikt, is de twee-staps-verificatie in je Spotler-account ingeschakeld.

Om toegang te krijgen tot je account, moet je bij de eerstvolgende keer inloggen een extra verificatiecode invoeren. Deze code wordt gegenereerd door een authenticator app op je smartphone. Zoek hiervoor op “Authenticator” in de App store of Google Play en installeer eenmalig één van de vele authenticator apps op je smartphone. Alle apps die worden aangeboden in de App store of Google Play zijn geschikt om te gebruiken.

Heb je de app geïnstalleerd? Het enige wat je nu nog moet doen is de twee-staps-verificatie activeren voor je Spotler-account. De uitleg hierover vind je in het artikel Twee-staps-verificatie activeren.