Inschrijven workshop Automation

Niveau: Gevorderd (de producttraining heb je al gevolgd)
Duur training: 14:00 - 16:00
Data: Klik op de button Inschrijven om de beschikbare data te bekijken
Doel: Maximale impact met je eigen automatische campagnes
Aanbevolen browser: Chrome

Wil je maximale impact met je eigen automatische campagnes? Schrijf je dan in voor onze workshop Automation. In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus bestaat de training uit verschillende onderdelen:

• E-course
    Je ontvangt na inschrijving de link naar de e-course Starten met e-mail marketing automation. Deze e-course duurt maximaal 45 minuten en volg je vóór de training op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt.

De inhoud van de e-course:
    • Wat zijn automatische campagnes
    • Hoe bepaal je de scope van je campagne
    • Hoe maak je een campagneflow inzichtelijk
    • De werking van de module Campagnes
    • Hoe stel je een dynamische nieuwsbrief op
    • Handige downloads op een rij

• Online training
    De trainer behandelt:
    • Gezamenlijke terugblik op de e-course en behandelt de vragen over de e-course
    • Inspiratie voor mooie campagnes
    • Uitdenken campagne

De training start om 14:00 uur en duurt tot 16:00 uur.