Programma

De training start om 10:00 en duurt tot ongeveer 16:00.

We leggen de software van A tot Z uit en na afloop weet je hoe je succesvol een productnieuwsbrief verstuurt. Daarnaast inspireren we je met mooie voorbeelden en best practices.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Introductie Spotler
  • Welke onderdelen komen kijken bij het versturen van een nieuwsbrief?
  • Succesvol verzenden van een productnieuwsbrief in 6 stappen
  • Analyseren resultaten
  • Best practices vergroten open ratio en klik ratio
  • De kracht van automatische campagnes als de welkomstcampagne, verlaten winkelwagencampagne, win backcampagne, verjaardagscampagne en de product reviewcampagne
  • A/B testen

Tijdens de training werk je op één van onze trainingscomputers, dus je hoeft geen eigen laptop mee te brengen. Ook wordt de lunch door ons verzorgd.