Inschrijven online producttraining

Niveau: Beginner
Duur training: 13:00 - 17:00
Data: Klik op de button Inschrijven om de beschikbare data te bekijken
Doel: Succesvol een nieuwsbrief versturen met Spotler
Aanbevolen browser: Chrome

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus organiseren wij de producttraining online. De online training is gebaseerd op de training die we normaal in Zoetermeer geven.

Je werkt aan de hand van een case met een opdrachtenboekje en je gaat zelfstandig aan de slag in een trainingsaccount. In het opdrachtenboekje vind je video's en verwijzingen naar uitleg in het Help Center. De trainer geeft een introductie van Spotler en staat uiteraard paraat voor vragen. Daarnaast geeft de trainer best practices over het vergroten van de open ratio en klik ratio.

Deze training is voor de beginnende Spotler gebruiker. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Introductie Spotler
  • Welke onderdelen komen kijken bij het versturen van een nieuwsbrief?
  • Succesvol verzenden van een nieuwsbrief in 6 stappen
  • Analyseren resultaten
  • Best practices vergroten open ratio en klik ratio

De gegevens van je trainingsaccount verzenden wij vlak voordat de training start. Het aantal deelnemers houden we beperkt, zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven.

Tip: Deelnemers ervaren het prettig om met meerdere computerschermen de training te volgen, omdat je Spotler open hebt naast de online training omgeving.