Inschrijven Producttraining

Niveau: Beginner
Duur training: 13:00 - 17:00
Data: Klik op de button Inschrijven om de beschikbare data te bekijken
Doel: Succesvol een nieuwsbrief versturen met Spotler
Aanbevolen browser voor online training: Chrome

Deze training is voor de beginnende Spotler gebruiker. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Introductie Spotler
  • Welke onderdelen komen kijken bij het versturen van een nieuwsbrief?
  • Succesvol verzenden van een nieuwsbrief in 6 stappen
  • Analyseren resultaten
  • Best practices vergroten open ratio en klik ratio

Je werkt aan de hand van een case met een opdrachtenboekje en gaat zelf aan de slag in een trainingsaccount. Daarnaast geeft de trainer best practices over het vergroten van de open ratio en klik ratio.

Online of in Zoetermeer

Deze training vindt afwisselend in twee vormen plaats: via een online omgeving of in Zoetermeer. De inhoud van de training is hetzelfde. Het aantal deelnemers houden we bij beide vormen beperkt, zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven. Kies de versie die het beste bij je past.

Training Zoetermeer

Vind je het fijn als de trainer stap voor stap uitlegt hoe een module binnen Spotler werkt? Om vervolgens per module aan de slag te gaan met de bijhorende opdrachten in een trainingsaccount? Kies dan voor een training in Zoetermeer.

Online training

Werk je graag in je eigen tempo en zelfstandig in een trainingsaccount? Maar is het wel fijn dat je een introductie krijgt van een trainer en dat je jouw vragen kunt stellen als je er niet uit komt? Dan is deze training geschikt voor jou.

Wil je graag een training op maat met alleen deelnemers uit jouw eigen organisatie? Bekijk ons aanbod.

Spotler Academy

In de Spotler Academy vind je: white papers, e-courses, webinaropnames en meer. Haal nog meer uit Spotler met de Spotler Academy.

> Inloggen op de Spotler Academy