Bestandsuitwisseling

Heb je een klantbestand die je door ons wilt laten importeren in Spotler? Dan is het wenselijk om dit op een makkelijke en veilige manier naar ons toe te sturen.

Met Bestandsuitwisseling voeg je eenvoudig jouw bestand toe, waarna onze supportafdeling of je Spotler-leverancier deze kan downloaden. Zo stuur je ons op een veilige manier je bestand en hoef je geen gebruik te maken van een extern systeem zoals e-mail, Dropbox of WeTransfer.

Eenvoudig uitwisselen via Spotler Bestandsuitwisseling

De functie Bestandsuitwisseling vind je in het profiel menu bij Instellingen onder de tab Veiligheid.

Het overzicht geeft de geüploade bestanden weer. Daarnaast zie je welke gebruiker het bestand heeft toegevoegd en op welke datum dit is gedaan. Achter het bestand wordt ook het aantal dagen weergegeven dat het bestand nog beschikbaar is. Een bestand is altijd 10 dagen beschikbaar in Bestandsuitwisseling. Hierna wordt het automatisch voor je verwijderd. Erg handig, zo heb je er geen omkijken meer naar.

Bestand uploaden

Door op de blauwe button Bestand uploaden te drukken, voeg je een bestand naar keuze toe. Via Bestandsuitwisseling kun je verschillende bestanden versturen, van doelgroeplijsten in Excel tot aan afbeeldingen als JPG of PNG.

Er zit geen maximum aan het aantal bestanden dat je uploadt.

Bestand downloaden of verwijderen

Met een simpele rechtermuisklik of via het dropdown-menu kun je het bestand downloaden of verwijderen.