Twee-staps-verificatie resetten

Wanneer je smartphone kapot of gestolen is, moet je de twee-staps-verificatie in Spotler resetten. Maar ook wanneer je een nieuwe smartphone hebt, is het belangrijk dat je twee-staps-verificatie voor je Spotler-account wordt gereset.

Smartphone gestolen of kapot?

Is je smartphone gestolen of kapot? Dan is het belangrijk om je twee-staps-verificatie zo snel mogelijk te resetten om de veiligheid van je Spotler-account te waarborgen. Omdat je geen toegang meer hebt tot je app op je smartphone, heb je niet de mogelijkheid om twee-staps-verificatie zelf te resetten in je Spotler-account. Neem hiervoor contact op met je Spotler-leverancier of Spotler Support en zij zullen de twee-staps-verificatie zo spoedig mogelijk voor je resetten.

Zodra je een nieuwe smartphone hebt, vergeet dan niet om opnieuw een authenticator app te installeren. Bij een eerstvolgende keer inloggen doorloop je weer dezelfde stappen als aangegeven in Twee-staps-verificatie activeren

Resetten voor nieuwe smartphone

Voordat je twee-staps-verificatie kunt gebruiken met je nieuwe smartphone, is de eerste stap om twee-staps-verificatie te resetten in je Spotler-account. Hiervoor log je in met je gebruikersnaam, wachtwoord en met de verificatiecode gegenereerd door de authenticator app op je huidige smartphone. Vervolgens klik je op TFA resetten in jouw profiel in de tab Veiligheid.

Zodra je op TFA Resetten klikt zie je de volgende pop-up:

Klik op Ok. Er verschijnt een nieuw scherm:

Voer nogmaals een verificatiecode in. De twee-staps-verificatie voor je Spotler-account is nu gereset. Bij de eerstvolgende keer inloggen, kun je opnieuw een authenticator app op je smartphone autoriseren. Je doorloopt vervolgens weer dezelfde stappen als aangegeven in.