Programma

De workshop start om 10:00 en duurt tot ongeveer 16:00.

Tijdens de workshop leer je hoe je geautomatiseerde e-mail marketing toepast met de module Campagnes in Spotler. Zonder technische kennis heb je zelf zo een verjaardagscampagne, loyaliteitscampagne, win-back campagne of andere campagne ingericht. Daarnaast inspireren we je met mooie voorbeelden en best practices. ’s Middags ga je aan de slag met het uitdenken en realiseren van je eigen automatische campagnes.

Tijdens de training werk je op één van onze trainingscomputers, dus je hoeft geen eigen laptop mee te brengen. Ook wordt de lunch door ons verzorgd.