Rapportage product review campagne bekijken

Hoe succesvol is de campagne? Zijn er verbetermogelijkheden om meer reviews te stimuleren? Door regelmatig aandacht te besteden aan de rapportage kun je de product review campagne continu optimaliseren.

De rapportage van de campagne is terug te vinden in de module Campagnes in het Overzicht. Beweeg je muis over de campagne en er verschijnt een rond symbool met pijltje. Open het dropdown-menu door te klikken.

Klik op Rapportage en er wordt een nieuw scherm weergeven, waarin je beschikt over drie verschillende rapportages. Meer informatie over de rapportages in de module Campagnes vind je terug in de module beschrijving van Campagnes.