Product review campagne koppelen

De automatische campagne staat actief in Spotler. De campagne maakt gebruik van een externe trigger. Dit betekent dat je webwinkel een seintje geeft zodra er een aankoop is gedaan.

Maak je gebruik van Magento 1? Dan zal de product review campagne in Spotler nog niet direct werken. De campagne dient nog gekoppeld te worden in de back-end van Magento.

Maak je gebruik van Magento 2 of hoger? Dan zal de product review campagne gekoppeld moeten worden in het Connector Platform van Spotler. Neem hiervoor contact op met Spotler support.

Voor PrestaShop en Lightspeed eCom (voorheen SEOshop) webwinkels is deze handeling niet nodig; de campagne is direct actief. Je kunt deze stap dan overslaan.

Campagne koppelen in Magento 1

Login op de back-end van uw Magento shop. Voor Magento 1 is een standaard Spotler-connector beschikbaar en dat betekent dat je ook eenvoudig campagnes kunt koppelen. Ga daarvoor naar “Systeem” > “Configuratie” in het hoofdmenu. Selecteer de juiste ‘view’ en klik door naar “Spotler Configuratie” in het zijmenu. Hier kun je onder andere de product review campagne koppelen.