Introductie ideeënforum

Het ideeënforum is geïntroduceerd zodat gebruikers mee kunnen beslissen over de verdere ontwikkeling van bestaande functionaliteiten binnen de Spotler software.

Als gebruiker heb je de mogelijkheid om nieuwe ideeën toe te voegen en te stemmen op ideeën van andere gebruikers. Zo wordt gezamenlijk de ontwikkeling van Spotler bepaald.

Laat jouw stem horen op het ideeënforum

Elke gebruiker ziet alle ideeën en kan bestaande ideeën omhoog stemmen of erover discussiëren met andere gebruikers. Wij zien welke ideeën de meeste stemmen krijgen en wat de gebruikers gezamenlijk het liefst (anders) zien in Spotler.

Overigens is het stemmen en ideeën invoeren anoniem. Alleen bij Spotler zijn de gegevens bekend wie iets heeft toegevoegd en heeft gestemd. Zodat we eventueel persoonlijk contact kunnen opnemen.

Wat mag je van Spotler verwachten?

De stem van de gebruikers bepaalt voor een groot deel de verdere ontwikkeling van Spotler. De ideeën met de meeste stemmen worden doorgevoerd, zodat we zoveel mogelijk gebruikers blij kunnen maken.

Per productrelease (elke drie maanden), worden drie topideeën meegenomen. Elk idee dat in de top 20 staat wordt gereviewed. En wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de topideeën.

Naast de realisatie van de topideeën behoudt Spotler de vrijheid om eigen verbeteringen door te voeren. Dit kan zijn om verbeteringen te combineren in verband met efficiëntie. Of omdat verbeteringen wenselijk zijn voor onze productvisie.

soumaya_bullhorn.png Kom je iets tegen in Spotler waarvan je denkt dat er iets verkeerd gaat?
Zet dit dan niet op het ideeënforum, maar meld het bij onze supportafdeling (support@spotler.nl). Zij kunnen het dan verder uitzoeken.