Hoe kan ik buttons verwijderen uit mijn bericht?

Stel je wilt een contentblok gebruiken waar een button in zit, maar je wilt geen button gebruiken. Of jouw template is gemaakt met standaard meer buttons, zodat je bijvoorbeeld kunt kiezen welke kleur button je wilt per artikelblok. Hoe dan ook je wilt een button weg hebben. Om de buttons die je niet gebruikt te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

1. Selecteer het blok wat je wilt gebruiken en open dit in het scherm om te bewerken.

2. Klik met je rechtermuisknop op de button die je wil verwijderen
  3. Klik op de optie Rij
  4. Klik vervolgens op Verwijder rij

De rij wordt vervolgens verwijderd. Op deze manier kun je alle buttons verwijderen totdat je de button overhoudt die je wilt gebruiken.