Hoe pas ik een snippet aan in mijn bericht?

Gebruik de snippet als een verlenging van jouw onderwerpsregel. In veel e-mailclients zie je deze tekst al in de inbox, zonder het bericht te openen.

In ieder template staat een snippet, deze is als tekstveld te bewerken door dubbel te klikken. De snippet staat altijd bovenaan je template en bevat een standaard tekst bijvoorbeeld: "Plaats hier de snippet tekst".

Er zijn twee type snippets:

• Een zichtbare snippet. De tekst van je snippet is ook zichtbaar in je bericht. Dubbel klik op het vrije opmaak blok om het blok te bewerken.

• Een onzichtbare snippet. Een onzichtbare snippet wordt niet getoond in het template zelf, maar heeft wel dezelfde functie als een normale snippet. Omdat deze snippet niet als tekst zichtbaar is pas je deze in de HTML code aan.

Tijdens het opmaken van een bericht in de module Berichten, zie je een "Vrije opmaak" balk staan bovenaan het template. Kies hier in het bijbehorende rechtermenu voor de optie Bewerken of dubbeklik op de rij.

Er opent een bewerkingsvenster zoals je normaal gewend bent. In dit venster klik je op het volgende icoon om broncode te tonen:

Er verschijnt een nieuw scherm, waar je de snippet kunt aanpassen.