Introductie starten met Spotler

Wanneer je start met Spotler is het handig om te weten hoe Spotler is opgebouwd. Wist je bijvoorbeeld dat elke module minimaal bestaat uit een Overzicht en een Archief? En dat in elk Overzicht een opvallende gele button aanwezig is met de meest belangrijke handeling van die module? Bij de module Berichten is dat bijvoorbeeld Nieuw bericht. Zo zijn er meer overeenkomsten binnen de modules. Lees verder hoe Spotler is opgebouwd.

Aan de slag

Log in bij Spotler en je belandt op het dashboard.

In dit scherm zie je het volgende:

• Modules aan de linkerkant: met de modules kun je acties ondernemen. Bijvoorbeeld een bericht opstellen.
  • Profielmenu links onderin: je vindt hier onder andere je persoonlijke gegevens, maar ook je accountinstellingen.
  • Informatie over je communicatiewaarde en de effectiviteit van je laatste mailings aan de rechterkant in een dashboard.

Modules

Aan de linkerkant zijn er verschillende modules te vinden om acties te ondernemen.

Modules Toelichting
Mailings De plek waar je jouw berichten verstuurt en de rapportages van je mailingen beschikbaar zijn.
Campagnes

Automatiseer mailings voor persoonlijke communicatie. En stuur de juiste boodschap op het juiste moment.

Berichten

Hier stel je je nieuwsbrief, campagnebericht of SMS-bericht op.

Webpagina's

Plaats de volledige inhoud van je artikel, formulier of survey op een webpagina.

Formulieren Maak formulieren aan om contactgegevens te verzamelen.
Surveys Klanttevredenheidsonderzoeken opstellen doe je hier.
Lijsten Contacten beheer je in deze module.
Afbeeldingen Uploaden en beheren van afbeeldingen.
Documenten Uploaden en beheren van documenten.

Profielmenu

Links onder de modules zie je een profiel menu. Klik hierop en er vouwt een menu uit.

Item Toelichting
Mijn profiel De plek waar je jouw persoonlijke profielgegevens kunt aanpassen, zoals je wachtwoord.
Instellingen De plek waar je jouw accountgegevens terug vindt, zoals licenties, integraties en gebruikers. Maar je kunt hier ook je verwerkersovereenkomst met Spotler tekenen.

Dashboard

Aan de rechterkant zie je het Dashboard.

In het dashboard zie je het volgende:

• Een startpagina bericht met wat er op dat moment speelt. Bijvoorbeeld informatie over de AVG.
  • Overzicht van je gemiddelde mailingresultaten
  • Directe zoekmogelijkheid in het Spotler Help Center
  • Contactgegevens van Support
  • Gegevens van je partner