Rapportage Survey

Via het overzichtsscherm van de module Formulieren kun je de rapportage van je formulieren bekijken. Klap in dit overzichtsscherm het bewerkingsmenu open en klik op Rapportage. Zodra je op Rapportage hebt geklikt, verschijnt het volgende scherm:

In dit scherm zie je:

1. Aan de linkerkant algemene informatie over je formulier
  2. In de header een icoon om de rapportage te exporteren, een icoon om de rapportage te verversen, een Help-button en een button om de rapportage te sluiten.
  3. De tab Impact en de tab Vraagrapportage.

De tab Impact

In deze tab zie je:

• Totaal aantal reacties.
  • Aantal reacties in een grafiek over een tijdsperiode
  • Aantal reacties cumulatief

Het is mogelijk om de respondenten met reacties te exporteren. Dit doe je door je rechtermuis te gebruiken in de tabel naast de cirkeldiagram

Vervolgens klik je op Exporteren. Er wordt een CSV bestand geëxporteerd.

Testreacties

In de formulierresultaten is het ook mogelijk om testreacties te verwijderen. Dit doe je wanneer je bent uitgetest en voordat je het formulier de status Definitief mee geeft.  Alle reacties van een formulier die op Concept of Proef staan worden als testreactie geregistreerd.

De testreacties zie je hier terug:

Klik met je rechtermuis of gebruik het dropdown-menu om de testreacties te verwijderen.

De tab Vraagrapportage

In deze tab vind je de antwoorden van je formulier terug. Gebruik je een meerkeuze vraag of een radiobutton vraag, dan zie je dit in de vorm van een staafdiagram terug.

Bij invoervelden zie je het aantal reacties op een vraag. Klik op de tekstlink Bekijken om de reacties te lezen.

Paul_Liggend_Bullhorn.png Maak je gebruik van de Event Planner in je formulier?
Dan is belangrijk dat je testreacties opschoont. Doe je dit niet dan worden onnodig plekken van je event bezet gehouden.