Rapportage Campagnes

In het overzicht van je campagnes kun je via het dropdown-menu de Rapportage van je campagne bekijken:

Klik je op Rapportage en er wordt een nieuw scherm weergeven:

Je beschikt over drie verschillende rapportages:

1. Rapportage van de campagnes
  2. Algemene detailrapportage van triggers en stappen
  3. Detailrapportages specifiek voor mailings met een extra tab die de impact van de mailings weergeeft. Deze detailrapportage bekijk je door op Rapportage te klikken aan de rechterkant van de stap.

Per onderdeel is het mogelijk om de rapportage te bekijken, downloaden of er een statische lijst van te maken. De laatste optie is handig als een vervolgmail wilt sturen naar een bepaalde doelgroep.

In iedere rapportage worden zowel de uitgevoerde als niet uitgevoerde triggers en stappen geregistreerd. Verwijderde triggers en stappen worden onderaan de rapportage weergeven.