Hoe kan ik iemand toevoegen aan mijn testgroep?

Als je een bericht test, dan is de meest efficiënte manier om een bericht naar de testgroep te sturen. Voeg e-mailadressen van jezelf en je collega’s toe van verschillende e-mail programma’s, zoals Hotmail en Gmail.  Je voegt een contact toe in de testgroep, door een contact toe te voegen in het contactenoverzicht. Klik op de button Contact toevoegen. Er verschijnt een pop-up venster met de databasevelden van Spotler. Je ziet hier ook de optie Testgroep. Vink de checkbox aan.