Hoe maak ik een inhoudsopgave met titels die verspringen naar het juiste artikel?

Je wilt dat de ontvanger op een titel in je inhoudsopgave kan klikken en dat de focus van het scherm verspringt naar het juiste artikel. Dit krijg je voor elkaar met het gebruik van ankers. Plaats eerst een anker op de gewenste plek waar het scherm naar toe moet springen vanuit de inhoudsopgave. Dit doe je door je cursor te plaatsen en vervolgens in de editor voor het volgende icoon te kiezen:

Er wordt om een naam voor het anker gevraagd. Als je de ankers hebt geplaatst, dan ga je vanuit je inhoudsopgave “linken” naar de ankers. Dus selecteer een item in je inhoudsopgave en klik op het icoon link invoegen. Kies de optie link naar anker. Je krijgt een pop-up met de ankernamen. Op deze manier link je item voor item naar het juiste anker.