Hoe kan ik mijn bericht A/B testen?

Optimaliseer je mailings met A/B testen voor betere resultaten. Er zijn verschillende onderdelen van een bericht wat je kunt A/B testen:

• Afzendernaam: Klik op A/B test toevoegen bij het Inbox-veld Afzendernaam
  • Onderwerpregel: Klik op A/B test toevoegen bij het Inbox-veld Onderwerpregel.
  • Contentblok: Gebruik de functie A/B instellingen in het menu van de blokbalk van een contentblok. Test hiermee bijvoorbeeld welke header of kleur calls-to-action het beste werkt.

Het advies is om één onderdeel per keer te testen. Dan weet je wat echt het verschil maakt.

Lees stap voor stap hoe je kunt A/B testen in het artikel: Introductie automatische A/B test