Hoe kan ik de code van een formulier exporteren?

Je wilt de code van het formulier exporteren uit Spotler, zodat je het formulier kan integreren op een externe webpagina. Kies in het dropdown-menu of je rechtermuismenu Formulier integreren.

Je krijgt twee opties hoe je een formulier kunt invoegen op de website:

• Dynamisch (beveiligd tegen bots; formulierwijzigingen worden automatisch bijgewerkt op uw website)
  • Statisch (niet beveiligd tegen bots; formulierwijzigingen worden niet automatisch bijgewerkt op uw website)

Kies één van deze twee opties en geef vervolgens op wat voor soort HTML je wilt genereren. Mocht je niet weten welke keuze je moet maken, vraag dit dan aan je webbouwer. Er wordt vervolgens een zip-bestand gedownload met daarin twee bestanden. Voor de validatie van vragen is het belangrijk om beide bestanden te implementeren.