Hoe voeg ik een YouTube-video toe aan mijn webpagina in Spotler

Je wilt jouw YouTube-video tonen binnen een herkenbare stijl voor de ontvanger. Voeg daarom je video toe aan je webpagina binnen Spotler. Dit doe je door gebruik te maken van het tool palette.
Net als een contentblok, kun je een YouTube-blok in je lay-out slepen. Vervolgens dubbel klik je op het blok en voer je de URL van de video in. De URL kun je vinden door de video in YouTube te laden en vervolgens het adres te kopiëren uit je browser balk. Klik op Ok en voilà je video wordt getoond binnen jouw huisstijl.