Wat gebeurt er met mijn berichten/pagina’s als ik een afbeelding verwijder of archiveer?

Je wilt afbeeldingen archiveren, zodat je het voor je zelf overzichtelijk houdt en het geen chaos wordt aan mappen en afbeeldingen. Maar je twijfelt of dit gevolgen heeft voor de berichten en pagina’s waar je deze afbeeldingen hebt gebruikt.

Geen zorgen je kunt afbeeldingen verwijderen en archiveren zonder dat dit gevolgen heeft voor je bestaande pagina’s en berichten. De enige consequentie van archiveren en verwijderen, is dat je deze niet meer kunt selecteren in een nieuw bericht of pagina. Een gearchiveerde afbeelding moet je dan weer eerst terug zetten in je overzicht.