Hoe vervang ik een afbeelding in mijn bericht?

Je bent niet tevreden over de afbeelding in je bericht en je wilt deze vervangen.
Doe dit door de huidige afbeelding te selecteren en klik op het icoon Afbeelding invoegen/ bewerken in de editor. Er verschijnt een pop-up venster met daarin 2 tabbladen. Open de tab Kies een afbeelding en selecteer de gewenste afbeelding. Kies voor een afbeelding uit de module Afbeeldingen, een externe locatie of upload ter plekke een afbeelding.